Komunikasi karo Supplier? Supplier
Arzou Liu Mr. Arzou Liu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
DELO SOFA
Babagan awake dhewe
DELO SOFA minangka merek SHENZHEN YADEA FURNITURE COMPANY LIMITED, nyedhiyakake furnitur lan layanan berkualitas tinggi kanggo pelanggan mewah ing Eropa lan Amerika suwene 21 taun. Bisnis inti perusahaan luwih saka 21 taun yaiku F2B2C, yaiku kanggo ngladeni konsumen karo dealer domestik lan luar negeri. Wis nawakake bisnis ODM kanggo akeh merek mebel online paling apik ing Eropa lan Amerika Utara. Produk kualitas lan layanan profesional perusahaan kita wis dingerteni dening para pelanggan. Dheweke ditresnani lan dipercaya para konsumen, lan para pelanggan wis entuk dhuwit karo produk kita suwene 21 taun. Telung taun kepungkur, perusahaan kita mulai kerja sama karo institusi desain sing misuwur ing jagad iki kanggo ngembangake produk mewah kanthi hak properti intelektual independen sing dibutuhake para pelanggan saka njero negeri lan luar negeri. Kita wis kerja sama karo desainer- Zhang BoHang, siji-sijine ing jagad iki sing wis menangake Penghargaan Red Dot Supreme Jerman kaping lima. Desainer interior -Gui Haijie, ahli ing aplikasi Buku Perubahan, siyap menehi hadiah gedhe kanggo pedagang domestik lan manca asing ing Desain Kota Shenzhen, saengga konsumen bisa nikmati layanan konsep visi internasional lan produk kayata minangka ruang tamu, seri ruang makan, seri kamar tamu, seri luang, seri pendukung perabotan super-5 bintang. Wis 11 taun wiwit pabrik didegake tanggal 24 September 2019. Pabrik kasebut entuk sertifikasi mutu internasional ISO9001-2015 lan sertifikasi kualitas lingkungan ISO14001: 2015, duwe 4 insinyur R&D lan 70 teknisi, 90% sing kerja ing kene luwih saka 5 taun, 80% duwe pengalaman kerja ing industri mebel luwih saka 10 taun. Produk kami wis entuk reputasi apik kanggo "ayu, nyaman, sehat lan luhur". Delo sofa wis netepi filosofi bisnis "Kualitas minangka link utama, Inovasi minangka jiwa", terus maju lan ngluwihi awake dhewe. Produk kasebut didol kanthi apik ing pirang-pirang negara kayata Amerika Serikat, Kanada, Australia, Italia, Spanyol, lan Inggris .... Sugeng rawuh kabeh wong kanggo nyoba lan nikmati produk kita.
ndeleng liyane Ngunjungi Pabrikku
Product Center
Kursi MakanKursi LoungeKursi BarSofaMeja Kopi
Produk Unggulan

PRODUK

Featured

Recommend our products for you, so that you can quickly preview the products.

ndeleng liyane
  • Kursi Kain Pita Minotti dening Nendo
  • Kursi Lounge Charles Eames Terbaik lan Replika Uthmaniyah
  • Kursi Kulit Ireng Knoll Barcelona karo Ottoman
  • Kursi Logat Kulit Archibald Modern Replica
  • Kursi Endhog Beludru Ruang Keluarga Nyaman
  • Kursi Lounge Eah Saarinen Womb Abang Cahsmere
  • Kursi Kursi Tanduran Hans Wegner Tanduran Halyard
  • Kursi Lounge Stainless Steel Milo Baughman Modern
  • Kain Modern Charles Sudut,
  • 202 OTTO Kulit Kulit Coklat Peteng
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki