Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Arzou Liu Mr. Arzou Liu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
DELO SOFA
Tentang Kami
DELO SOFA mangrupikeun mérek SHENZHEN YADEA FURNITURE SYARIKAT TERBATAS, nyayogikeun jati sareng jasa anu saé pikeun konsumén luhur di Éropa sareng Amérika salami 21 taun. Bisnis inti perusahaan langkung ti 21 taun nyaéta F2B2C, nyaéta ngalayanan konsumen sareng dealer domestik sareng luar negeri babarengan. Anu parantos nawiskeun bisnis ODM pikeun seueur merek jati online top di Éropa sareng Amérika Kalér. Produk kualitas sareng jasa propésional perusahaan kami parantos diaku pisan ku palanggan. Aranjeunna leres-leres dipikacinta sareng dipercaya ku konsumén, sareng para nasabah parantos ngasilkeun artos sareng produk urang salami 21 taun. Tilu taun ka pengker, perusahaan urang mimiti damel bareng sareng seueur lembaga desain anu kawéntar dunya pikeun ngembangkeun produk high-end kalayan hak cipta intelektual bebas anu diperyogikeun ku palanggan ti dalam sareng luar negeri. Kami parantos damel babarengan sareng desainer- Zhang BoHang, hiji-hijina di dunya anu parantos kéngingkeun Jérman Red Dot Supreme Award lima kali. Désainer interior -Gui Haijie, ahli dina panerapan Buku Parobihan, siap nampilkeun kado ageung pikeun padagang domestik sareng luar nagri di Kota Desain Shenzhen, sahingga konsumén tiasa ngaraosan jasa konsép visi internasional sareng produk sapertos kitu salaku ruang tamu, séri kamar makan, séri kamar tamu, séri luang, séri pendukung rumah tangga 5-bintang super. Parantos 11 taun ti saprak pabrik didirikan tanggal 24 Séptémber 2019. Pabrik parantos kéngingkeun sertifikasi kualitas internasional ISO9001-2015 sareng ISO14001: 2015 sertifikasi kualitas lingkungan, éta ngagaduhan 4 insinyur R&D sareng 70 teknisi, 90% diantarana parantos damel di dieu pikeun langkung ti 5 taun, 80% diantarana ngagaduhan langkung ti 10 taun pangalaman damel dina industri jati. Produk kami parantos kéngingkeun reputasi anu saé pikeun "geulis, nyaman, séhat sareng luhur". Delo sofa parantos taat kana filsafat bisnis "Kualitas salaku tumbu konci, Inovasi salaku jiwa", teras-terasan maju sareng ngaleungitkeun diri. Produkna dijual kalayan saé di seueur nagara sapertos Amérika Serikat, Kanada, Australia, Italia, Spanyol, sareng Inggris .... Wilujeng sumping ka sadayana pikeun nyobaan terasrasakeun produk urang.
langkung seueur ningali Didatangan Kilang kitu abdi
Product Center
Korsi tuangeunKorsi LoungeKorsi BarSofaMéja kopi
Produk Artikel

produk

Featured

Recommend our products for you, so that you can quickly preview the products.

langkung seueur ningali
  • Korsi Kaén Kain Pita Minotti ku Nendo
  • Kursi Lounge Charles Eames Pangalusna Sareng Replika Ottoman
  • Korsi Kulit Hideung Knoll Barcelona sareng Ottoman
  • Kursi Logam Kulit Archibald Modern Replica
  • Kursi Endog Ruang Tamu Palasik Nyaman
  • Korsi Ruangan Eero Saarinen Womb Beureum Cahsmere Lounge
  • Kursi ngagoler Hans Wegner Bendera Halyard
  • Korsi Milo Baughman Modern Disikat Korsi Ruangan Stainless Steel
  • Modern lawon Charles Corner Sofa
  • 202 OTTO Kulit Coklat Kulit Hideung
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan